Yeni Başkan Fatma Serap Çınar

CHP Seferihisar Kadın Kolları Olağan Kongresi gerçekleşti, Seferihisar Belediyesi Yeni Kültür Merkezi’nde yapılan seçim ile Fatma Serap Çınar başkan seçildi.


Tek aday ile girilen seçimde 143 oy alarak başkan seçilen Fatma Serap Çınar “Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucu Genel Başkanlığını yaptığı bu partide sizlerle beraber çalışmaktan son derece gurur duyuyorum. Büyük Kurtarıcı yıllar öncesinden biz kadınlara  “Ey! Kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükseltilmeye layıksın” diyerek Türk Kadınının toplumsal konumuna işaret etmiştir. Bizler de Atamıza layık Türk kadınları olarak onun gösterdiği yolda ve cumhuriyetin ışığında yılmadan çalışacağız. Bugüne kadar partimizin bana vermiş olduğu her görevi layığıyla gerçekleştirmeye çalıştım. Bundan sonra da bu çatı altında bana ihtiyaç duyulan her alanda üzerime düşeni yapmak için var gücümle çalışacağım. Geçen dönemde Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanlık görevini başarıyla yürüten yol arkadaşım Sayın Günay Öksüz’e ve Yönetim Kurulu’nda görev alan kadın arkadaşlarıma teşekkür ediyor hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi.

Seferihisar Belediyesi Yeni Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongreye eski İzmir Milletvekili Musa Çam, CHP İzmir Eğitim Sekreteri Tülay Bayır, CHP Seferihisar Kadın Kolları üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
Kongrenin divan başkanlığını üstlenen Bayır konuşmasında Cumhuriyet Halk Partisi’nin kadına verdiği değeri vurgularken kotaya gerek kalmadan partinin her alanında görev alan kadın sayısının çokluğundan bahsetti.
“Kadın eli değen her şey değişir”
Eski İzmir Milletvekili Musa Çam’da yeni başkan Fatma Serap Çınar’a başarı dileklerinde bulunurken “Kadınlarımızın siyaset içinde daha çok yer almaları için her gün daha çok çalışacağız. Kadın eli değen her şey değişir” ifadelerinde bulundu.        

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığındaki toplantısı nedeni ile kongreye katılamayan CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak “  Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Örgütümüz bugün gerçekleştireceği Kadın Kolları kongresiyle, kongre süreçlerini tamamlayacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak biliyoruz ki başarı, karşılıklı saygı, sevgi, hoşgörü ve ekip çalışması ile ortaya çıkar. Dün olduğu gibi bugünde, İlçe örgütümüz birlik ve beraberlik içindedir. İlçe Örgütümüz Seferihisar halkı ile gönül gönüle vererek Seferihisar için yılmadan çalışmaya devam edecektir. Bu konuda örgütüme ve özellikle kadın arkadaşlarıma çok güveniyorum. İlçe Örgütümüzde daha önceki süreçlerde görev almış kadın kolları başkanlarımıza ve yönetim kurullarına başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Ve yeni görev alacak kadın arkadaşlarıma da başarılar dilerim. Kongremizin Partimize, Seferihisar’ımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım” mesajlarını iletti.

İşte merak edilen yeni yönetim,

1- Naime Ozanoğulları Altan

2- Rana Safiye Can

3- Sibel Fatma Kara

4- Hatice Koruk

5- Özge Sert Molla

6- Melek Sözeri

7 -Nurgül Ufuk

8- Sibel Yalçınkaya

Yedek liste

1- Huriye Delen

2- Meryem İptaş

3- Sıdıka Güneş

4- Rüveyda Ünlütürk

5- Makbule Gürkaş

6- Benan Özbey

7- Fatmagül Yavaş

8- Remziye Durnasuyu

İl kongre delegeleri

1- Hatice Büyükdere

2- Serap Fatma Çınar

3- Süheyla Kızıldağ

4- Günay Öksüz

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.