Yeni Adliye Sarayı’nın Kafeteryası ihaleye çıkıyor

Seferihisar Hastane yolu mevkii Turabiye Mahallesi 52/4 Sk. No:43 adresinde yapılan ve Ekim ayında hizmete girecek olan Seferihisar Yeni Adliye Sarayı’nda bulunan Kafeterya işletmesi için ihaleye çıkıldı.

Türkiye Cumhuriyeti Seferihisar Kaymakamlığı giriş kısmında bilgilendirme alanında yayımlanan ihale şartnamesine göre, 30 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00’da Camikebir Mahallesi Hükümet Caddesi No:22’de bulunan Seferihisar Adliyesi 1’inci katında bulunan Cumhuriyet Savcısı odasında 84/8213 sayılı Döner Sermayeli Kuruluşlar İhale Yönetmeliğinin 29 Madde D bendine göre pazarlık usulü ile yapılacaktır.

Kafeterya işletmesi ihalesi için tahmini bedel 14.400.00 TL’dir. Geçici teminat tutarı ise 432.00 TL’dir. 

Yeni Tip Coronavirüsle mücadele şartları gereği ihale salonuna girişler HES kodu doğrulaması ile yapılacaktır. HES kodunun temini isteklilere aittir.

İhale bedeli üzerinden ödenmesi gereken karar pulu, sözleşme pulu kiralayana ait olup, Peşinen Malmüdürlüğü veznesine yatıralacaktır.

İhale şartnameleri ve ekleri mesai saatleri içerisinde Seferihisar Cumhuriyet Bassavcılığı idari İşler Müdürlüğü’nden bedelsiz olarak imza karşılığı teslim alınacak ve Şartname ekleri teslim almayan istekliler ihaleye katılamayacak. 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.