Vatan Bağlandı

Ürkmez Vatan Caddesi’ni Topmas Deresi üzerinden yaya ulaşımını sağlayacak köprünün yapımı, Seferihisar Belediyesi tarafından tamamlandı.
Bölge halkının Belediyeden beklediği hizmetlerin başında gelen köprü kısa sürede tamamlandı. 15 metre uzunluğundaki köprü dere üzerinden yaya ulaşımını sağlayacak. Köprü, öğrencilerin ve halkın kara yolunu kullanarak hem daha uzun yürümeleri hem de karayoluna çıkarak can güvenliklerini tehlikeye atmasına engel olmuş olacak.
Mahalle halkından gelen talep üzerine Belediye ekiplerinin kısa sürede sıkıntıyı çözdüklerini belirten Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer; “Öncelikle derenin üzerinden ulaşım sağlayarak birçok öğrencimizin ve vatandaşımızın karayoluna çıkmadan karşı tarafa geçmelerini sağladığımız için mutluyuz. Ürkmez ilçemizin en değerli bölgelerinden bir tanesi. Hem turizm açısından hem de bölge halkının yaşam kalitesini yükseltmek, insanları Ürkmez Bölgesi’ne çekmek ve Ürkmezlilerin de ekmeğini büyütecek uygulamalarımız olacak. Ürkmez’in de kısa zamanda ilçemizin çekim yerlerinden bir tanesi haline getirmek en önemli hedeflerimiz arasında” dedi.

 

1 (2)

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.