Ürkmez’de güzel şeyler oluyor

Geçirilen pandemi süreci ve ardından gerekli tedbirlerle birlikte girilen normalleşme sürecinde Seferihisar Belediyesi tarafından birçok çalışma gerçekleştirildi.

Engelli rampasıyla engeller aşılıyor!

Ürkmez Sağlık Ocağı, Bengiler ve Havacılar Sitesi mevkilerine engelli rampaları konuldu.

Engelli vatandaşların önündeki engelleri kaldırmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz diyen Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Hepimizin görevi mümkün olduğunca engelli kardeşlerimizin önündeki engelleri yok etmek” dedi.

Engelleri kaldırmak adına, engelli vatandaşlara yönelik tüm projelerde var olacaklarını ifade eden Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Hem engelli derneklerimizle hem özel eğitim kurumlarımızla birçok projede, özel günlerinde beraber oluyoruz. Engelli kardeşlerimiz için her daim çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ürkmezlileri rahatsız eden pis kokuya son

Ürkmez’de özellikle sahil kenarlarında küçük çaplı çöp ve gereksiz atıkların yakılmasıyla ortaya çıkan ve çevre sakinlerini rahatsız eden pis koku önlendi. Seferihisar Belediyesi Ürkmez Doğanbey Şantiye personelleri ve Seferihisar Belediyesi Zabıta ekiplerince yangın çıkarılan çöplük alanın çevresi çitlerle çevrildi. Çöplük alan artık zabıta ekipleri ve şantiye personellerince sürekli kontrol edilecek.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.