Sığacık En Kalabalık Mitingi Gördü

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin, Sığacık’ta en kalabalık mitingini yaptı.  

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin, Sığacık mahallesine 700 arabadan oluşan bir konvoy ile gelerek gövde gösterisi yaptı.

 Sığacık mahallesine varan araçlar park edecek yer bulamazken Seferihisar’dan halen araçların çıkamadağı ve trafik durma noktasına geldiği katılımın çok yüksek olduğu Mitingde ellerinde parti ve Türk bayraklarıyla coşan vatandaşlar başkanlarını karşıladı.

  İsmail Yetişkin’in Sığacık’ta yaptığı mitinge, İzmir milletvekili Ednan Arslan, CHP İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, İyi Parti İlçe Başkanı Volkan Özfırat ve çok sayıda partili destek verdi.

Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin “Sevgili Sığacıklılar, Sevgili Seferihisarlılar hepiniz hoş geldiniz. Sevgili dostlar Sığacık’ı 10 yıl öncesinde bir hatırlayın kıyıda kalmış küçük bir sahil mahallesi olarak biliniyordu. Ama şimdi bir bakın Sığacık kabuğuna sığmıyor,  Sığacık sadece Türkiye’de değil dünyada tanınan bir bir marka mahallesi haline geldi biz bunu daha da geliştireceğiz. Sığacık Kaleiçi’nde ki pazara 40 tezgah ile başlamıştık, şimdi ise 470 tezgahımız var. Eskiden Sığacık’ın televizyon kanalında gösterileceği zaman sokaklarda günler öncesinden anons geçilirdi, şimdi ise tüm dünya tanıyor. Dizi filmler çekiliyor. Sığacığı bir marka olarak tüm dünyaya tanıttık, Sığacık biliyorsunuz balıkçıların geçim kaynağı.

Balıkçılarımız için Projeler Hazır

Bizde balıkçılar için projeler hazırladık öncelikle balıkçılarımızın en büyük sorunlarından biri olan çekek yerini girlen mevkiinde yapacağız. Aynı zamanda balıkçılarımız için kulübeler yapacağız. Aynı zamanda ağlarını örüp, paragatlarını bağlayabilmeleri için bir sosyal tesis yapacağız. Sığacık balıkçı kooperatifi ile birlikte balıkçılarımıza bir buzhane yapacağız, gezi teknelerimizin tanıtımı için Sığacık merkezinde stantların kurulması için yer vereceğiz. Gezi teknelerinin kalkış yeri için limanın arkasındaki yeri düzeltip oradan çıkışlarını sağlayacağız. Sığacık’a liman yapıldığından bu yana vatandaşlarımızın sahili görebildikleri tek yer Kaleiçi arka çevresi ve girlen mevkii. Biz girlen mevkiinde de projelerimizi hayata geçireceğiz. Öncelikle peyzaj çalışmalarını bitirdikten sonra otopark, kafeterya ve restaurantlar yapacağız. Kafelerin bir kısmını belediye işletecek ve 65 yaş üstü, şehit ve gazi ailelerini ve personele belli indirimlerden faydalanabilmelerini sağlayacağız. Sevgili dostlar 31 Martta tarih yazacağız. Onu bu akşam Sığacık’ta gördüm. Sizin gözlerinizde gördüm, sözlerinizde duydum. O zaman Martın sonu bahar olsun “ diyerek Sığacıklılara seslendi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.