Sığacık Bir Diziye Daha Set Oldu

TRT 1’in Temmuz ayında yayınlamayı planladığı Egenin Hamsisi dizisi Sığacık mahallesine yeni bir heyecan kattı.
Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, İclal Aydın ve Bestemsu Özdemir’in oynadıkları dizi, “Gönüller bir olsun” sloganı ile izleyici karşısına çıkacak. Usta oyuncu kadrosuyla göz dolduracak olan ‘Ege’nin Hamsisi’nde aynı zamanda sanat dünyasının genç yetenekleri de bir araya geldi: İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir ve Asuman Dabak, Eser Eyüpoğlu, Haldun Boysan, Uğur Demirpehlivan, Hakan Bilgin, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk, Utku Ateş, Eylül Demirpehlivan, Kemal Zeydan, Ali Akdal, Buse Meral, Celal Öztürk, Büşra Şenol, Muharrem Bayrak, Selahattin Töz ve Ceyda Saltadal rol alıyor.
Dizinin yönetmen koltuğunda Güzel Köylü ve Meryem gibi dizilerden de aşina olduğumuz Mustafa Şevki Doğan yer alırken, senaryosunu ise Bahar Filiz Ekinci kaleme alıyor.

Ege’nin Hamsisi’nin çekimlerinin Karadeniz etabı, Rize’nin Çamlıhemşin, Fındık ve Güneysu ilçelerinde yapıldı. Dizinin Ege çekimleri Seferihisar Sığacık mahallesinde gerçekleştiriliyor.

İşte o Fragman

 

 

http://www.ranini.tv/haber/31977/1/egenin-hamsisi-dizisinden-yeni-tanitim-yayinlandi

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.