Serkan Yıldız Hasret Giderdi

Ürkmez ve Doğanbey Mahallesi sakinlerine Türk Rock Müziği’nin eskimeyen şarkılarıyla genç yetenek Serkan Yıldız unutulmaz bir gece yaşattı.

Seferihisar Belediyesinin 2015 Yaz etkinlikleri kapsamında Ürkmez Gençlik Merkezi’nde sahneye çıkan Türk Rock Müziği’nin güçlü ismi Serkan Yıldız yaklaşık 2 saat süren konserinde birbirinden güzel şarkılarla konser alanını dolduran rock severlere keyifli saatler yaşattı.

Şimdiye kadar 50’yi aşkın konser ve festivalde sahneye çıkan Serkan Yıldız üç yıl aradan sonra hayranları ile hasret gidererek “ Gençliğimin bir dönemini yaşadığım Ürkmez’in benim için yeri çok farklı; sizinle tekrar buluşmamızı sağladığı için; Başkanım Tunç Soyer’e çok teşekkür ederim” diyerek konser alanını dolduran yaklaşık 1000 kişiye unutulmaz konser zevki sundu.

Seferihisar Belediyesinin yaz etkinlikleri 30 Temmuz 2015 Perşembe akşamı Sığacık Mahallesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi organizasyonu olan “Mahallemizde Şenlik Var” isimli etkinlik ile devam edecek.

 

IMG_1386 IMG_1399 IMG_1404 IMG_1424

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.