Semiha İrfan Çalı Meslek Lisesi Siperlik Üretiyor!

Seferihisar Semiha İrfan Çalı Endüstri Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanında kullanılan 3D yazıcı ile üretilen 50 adet Siperlik Maskeleri Seferihisar Devlet Hastanesi Personeline ve İlçe Milli Eğitim Personeline dağıtıldı.

Seferihisar Semiha İrfan Çalı Endüstri Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanında kullanılan 3D yazıcı ile daha önce üretilen 50 adet maskeyi de Buca Seyfi Demirsoy Hastanesine teslim edildi. 

Seferihisar Semiha İrfan Çalı Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Celal Tetik, Okul aile birliği başkanı İmdat Kesici ve Ulamış Ortaokulu Müdürü Nihat Akpınar ve öğretmenin önderliğinde yapılan özel şeffaf 3D maskeler kamu kurum ve hastane çalışanlarına hediye edildi. Okul Aile birliği Başkanı İmdat Kesici korona virüs tedbirlerine uyarak ilçede hijyen kurallarına uyulması gerektiğine dikkat çekti. Celal Tetik, öğrencileriyle birlikte yaptıkları 3D maskelerin dışarıdaki ortama karşı tam koruma sağladığını bildirdi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.