Seferihisar’da Yakalandı

Zimmetine 136 bin lira geçirip, kayıplara karıştığı ileri sürülen Aydın’ın Sultanhisar İlçe Özel İdare Müdür Vekili G.B., İzmir’in Seferihisar İlçesi’nde kiraladığı belirlenen eve girerken polis tarafından yakalanıp, Nazilli Adliyesi’ne sevk edildi.

Aydın’ın Büyükşehir olmasıyla kapanan İl Özel İdaresi’nin Büyükşehir Belediyesi’ne devrinin ardından yapılan incelemelerde Sultanhisar İlçe Özel İdare Müdür Vekili G.B.’nin seçimler öncesi tarihi eserlerin restorasyonu için gönderilen 1 milyon 300 bin liranın 136 bin lirasını zimmetine geçirdiği belirlendi. G.B., durumun tespitinin ardından ortadan kaybolduğu ileri sürüldü.

SEFERİHİSAR’DA EV KİRALADIĞI BELİRLENDİ

Aydın Asayiş Şube müdürlüğü ekipleri, hakkında yakalama kararı çıkartılan G.B.’nin bulunması için harakete geçti. Cep telefonunu çöpe attığı belirlenen G.B.’nin Efeler İlçesi’ndeki bir kız arkadaşının telefonunu kullandığı, ancak onu da en son İzmir’de kapatıldığı tespit edildi. Çalışmalarını yoğunlaştıran polis ekipleri, G.B.’nin bu defada İzmir’deki başka bir kız arkadaşının telefonunu kullandığını belirledi. Bu telefon numarasını takibi sonucu G.B.’nin İzmir’in Seferihisar İlçesi’nde olduğu tespit edilip, burada yoğunlaşıldı. G.B.’nin burada ev kiraladığı ortaya çıktı. Söz konusu evin çevresinde önlem alan polis, dün gece eve gelen G.B.’yi yakaladı.

KREDİ KARTI BORÇLARINI ÖDEMİŞ

Ailesinin de kayıp başvurusunda bulunduğu G.B.’nin el çantasında yapılan aramada zimmetine geçirdiği paradan kalan 12 bin 500 lira ele geçirildi. Polisteki sorgusunda suçunu itiraf eden G.B., paranın büyük bölümünü kendisinin, annesinin ve eşinin kredi kartı borcuna yatırdığını itiraf ettiği öğrenildi.

UZMAN JANDARMA ÇAVUŞ GÖREVİNDEN İSTİFA ETMİŞ

Uzman Jandarma Çavuş olarak görev yaparken istifa eden G.B.’nin 2008 yılında Aydın İl Özel İdaresi’ne geçiş yaptığı, Hüseyin Avni Coş’un vali olduğu dönemde Aydın Valiliği Basın Bürosu’nda çalıştığı, yaklaşık 4 aydır da Sultanhisar İlçe Özel İdaresi’nde vekil müdürlük yaptığı öğrenildi. G.B. Özel İdare’nin kapanmasıyla Büyükşehir Belediyesi’ne atanmıştı.

Polisteki işlemlerinin ardından G.B., Nazilli Adliyesi’ne sevk edildi.

 

zimmetine para geçirdi yakalandı

 

www.dokuzeylulgazetesi.com alınmıştır

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.