Seferihisar’da Vicdanın Öldüğü Gün

 2011 yılında dedesinin kullandığı motosiklete yolcu otobüsünün arkadan çarpması nedeniyle kazada yaralanarak omurilikte sinir zedelenmesi tanısı ile yatağa bağımlı kalan Yaren Su Akbaş (11) tekrar yürümek için çabalarken bir darbede komşularından geldi.

Görüntüyü Bozuyor

Seferihisar Camikebir mahallesi karakayalar mevki damla sitesi’nde zemin katta oturan Abdullah Öztekin kızı Yaren’in eve giriş çıkışlarında büyük sorun yaşadığı için evden çıkabilmesi arkadaşları ile görüşebilmesi amacıyla zemin katta bulunan dairesinin yanına kendi imkanlarıyla bir engelli rampası yaptı. Ama aynı apartmanda bulunan 12 daireden 5’i görüntüyü bozuyor diye belediye ve kaymakamlığa şikayette bulundu.

Abdullah Öztekin “Seferihisar’da yaşayan iyi kalpli vatandaşların manevi desteklerinizi  istiyoruz 11 yaşında  bedensel engelli kızımın bağımsız bir sosyalleşme hayatını yaşatmak için ona biz ailesi olarak dairemizin bahçe kısmında engelli yolu yapmak zorunda kaldık çünkü kızımız site girişinden odasına ancak bahçeye yapabileceğimiz engelli yolu ile ulaşacaktı biz kızımız için ve bağımsız hayata geri döndürebilmek ve  yaşatmak için şuan o yolu yapmış bulunuyoruz fakat daire sakinlerimizden yaklaşık 5 daire sakini bu yolu onların göz görselliğinin  bozduğunu ve o engelli yolunun kaldırmak istedikleri için bizi mahkemeye vermişler ve bu durum için sizden yardım istiyoruz ve desteklerinizi bekliyoruz“.

+90 536 659 59 79

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.