Seferihisar’da Ücretsiz İnternet

Seferihisar Belediyesi internet bağlantısını ücretsiz olarak halka açtı.

Seferihisar Belediyesi tarafından hayata geçirilen “halka ücretsiz internet hizmeti” uygulaması, Seferihisar merkez ve Sığacık merkezde kullanılmaya başlandı. Uygulama kısa bir süre sonra Ürkmez’de de kullanılabilir hale gelecek.

Ücretsiz olarak Seferihisar Belediyesi ağına bağlanmak isteyen kullanıcılar, ekrana gelen yönlendirme butonları sayesinde kullanıcı bilgilerini sms yoluyla alabilecek. 10 gün boyunca kullanacakları internet, verilen süre sonunda yeni bir kullanıcı adı ve şifreyle tekrar yenilenecek.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, günümüz teknolojilerinin yaygınlaşmasına bağlı olarak internete duyulan ihtiyacın artması nedeniyle uygulamaya karar verdiklerini açıkladı. Başkan Soyer, artık digital bir dünyada yaşıyoruz. Çağımız internet çağı. Tüm vatandaşlarımızın internete kolay ulaşım sağlayabilmelerini istiyoruz. Halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.