Seferihisar’da “The Harvard Krokodiloes” Rüzgarı Esecek

Amerika Birleşik Devletleri’nde yer alan Harvard Üniversitesi’nin bir geleneği haline gelen, çalgısız ve çok sesli müziğin temsilcisi The Harvard Krokodiloes, 19 Temmuz Cumartesi akşamı Işıkkent Eğitim Kampusü katkılarıyla Seferihisarlılara eşsiz bir müzik ziyafeti sunmaya hazırlanıyor.

 

Harvard Üniversitesi öğrencileri tarafından 1946 yılında kurulan The Harvard Krokodiloes, Işıkkent Eğitim Kampusü’nün misafiri olarak geleceği İzmir’de Seferihisar Belediyesinin de desteği ile 19 Temmuz Cumartesi akşamı Seferihisar Tarihi Kalesi’nde müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Yaptıkları müziği ‘a capella’ yani enstrümansız müzik olarak tanımlayan grup, 12 erkek öğrenciden oluşuyor. Bugüne kadar 100 ülkede sahne alan, her yıl 200’ü aşkın konser veren The Harvard Krokodiloes, müzikseverlere keyifle dinleyecekleri bir performans sunacak. Scarlett Johansson ve Anne Hathaway gibi ünlülerin de severek desteklediği grup, enstrüman yerine kendi seslerini kullanarak geniş repertuarlarındaki şarkıları yorumlayacak.

 

19 Temmuz Cumartesi akşamı saat 21:15’te Seferihisar Kalesi’nde sahne alacak olan grubun konseri ücretsiz ve dışarıdan katılıma açık olarak gerçekleşecek.

 

Mayıs ayında dünya konser turuna Çin’den başlayan, Tayvan, Japonya, Hong Kong ve Avustralya konserlerinin ardından ülkemize gelen Grup, 17 Temmuz’da İstanbul’da Koç Üniversitesi’nde vereceği konserin ardından İzmir’e gelecek ve Cumartesi günü Seferihisar’da müzikseverlerle buluşacak.

 

kroksadams

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.