Seferihisar’da parklar çocuklar için hazırlandı

Seferihisar Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında 22 Mart tarihinden itibaren sokağa çıkma kısıtlaması getirilen ve bu süreçten sonra ilk defa sokağa çıkacak çocuklar için ilçe genelinde tüm parklarda kapsamlı dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Bakanlıkların hazırladığı ‘normalleşme planına’ göre 10 Mayıs tarihinde 65 yaş üstü yurttaşlara dışarıya çıkma izni getirildi. Aynı plana göre ise 0-14 yaş grubu 13 Mayıs Çarşamba günü, 15-20 yaş grubu ise 15 Mayıs Cuma günü 11.00-15.00 saatleri arasında, yürüme mesafesiyle sınırlı olarak dışarı çıkabilecek.

Seferihisar Belediyesi, açıklanan normalleşme planına göre çocukların evlerinin yakınlarındaki parklarda uzun süre sonra rahatlıkla oynayabilmeleri için kolları sıvadı. Özel olarak kurulan ekipler ilçe genelindeki parkları, parklardaki oyun gruplarını ve bankları titizlikle dezenfekte etti.

“Çocuklarımızın sağlığı birinci önceliğimiz”

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Koronavirüs sürecinin hızını düşürdüğü bugünlerde uzun süredir dışarı çıkamayan çocuklarımız için bütün parklarımızı dezenfekte ettik. Çocuklarımız bizim en kıymetli varlıklarımız. Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızın sağlığı her zaman birinci önceliğimiz. Bu süreçte gece gündüz demeden çalışan temizlik işleri ekiplerimize de çok teşekkür ediyorum” dedi.
Temizlik İşleri ekipleri ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Temizlik çalışmalarının gerçekleştirildiği belediye araçları ve çöp kamyonları da her gün dezenfekte ediliyor.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.