Seferihisar’da Öğretmenler Kampta

Seferihisar’da görev yapan öğretmenler, 5-9 Eylül tarihleri arasında “Öğretmenden Öğrenciye Başarılı  ve Mutlu Okul Projesi” seminerine katılıyor.

Seferihisar Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İstanbul Kültür Üniversitesi ve TÜRGAP arasında yapılan işbirliği protokolü kapsamında düzenlenen seminer, Seferihisar Belediyesi Kültür Merkezi’nde başladı.  Seminerin açılışına Kaymakam Resul Çelik, Belediye Başkanı Tunç Soyer, İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı  Prof.Dr Bahri Öztürk, TÜRGAP Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kaya, ilçede görevli Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı, müdürler, amirler ve öğretmenler katıldı.

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala daha sağlıklı eğitim, daha mutlu öğrenciler ve yeni neslin daha iyi ve modern şartlarda yetişmesi için planlanan eğitim programında şu seminerler yer alacak.

Seminer 2 Seminer1 Seminer3

5 Eylül Pazartesi “Profesyonel Öğretmenlik” Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Yard.Dç.Dr Oktay Aydın

6 Eylül Salı “Beyin-Öğrenme İlişkisinin Eğitimdeki Yansımaları” Nörolog Dr. Bülent Madi

7 Eylül Çarşamba “Öğretmen Olmak, Gelişen Teknoloji Boyutunda Sınıf Yönetimi” Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Yard.Dç.Dr. Oktay Aydın

8 Eylül Perşembe “Ergenlik Dönemi Sorunları ve Yaşanan Travmalarda Öğretmen ve Velilere Düşen Görevler” İstanbul Kültür Üniversitesi Psikoloji Böl. Öğretim Üyesi Aysun Turoğlu Çelik

9 Eylül Cuma “Öğrenilmiş Mutluluk Boyutunda Öğretmen, Yönetici, Anne ve Babaların Rolü” Yeditepe Üniversitesi Yarım Zamanlı Öğretim Üyesi Uzman Psikoterapist Refika Yazgaç.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.