Seferihisar’da Cuma Pazarı İzdihamı

Salgınla mücadele kapsamında Seferihisar pazar yerinde polis ve zabıta ekipleri, yoğunluk yaşanmaması için vatandaşları 10 kişilik gruplar halinde içeriye aldı. Bu nedenle pazar alışverişi yapmak isteyenler metrelerce kuyruk oluşturdu.

Koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında 15-19 Mayıs tarihlerinde uygulanacak olan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde, pazar yerlerinde yoğunluklar yaşanmaya başladı. Ramazan ayının da etkisiyle vatandaşlar, mutfak alışverişlerini tamamlamak için pazar yerlerine akın etti. Seferihisar pazar yeri de kalabalıktan nasibini aldı. Kısıtlama öncesinde yüzlerce vatandaş sabahın erken saatlerinde pazar yerine gelince, zabıta ekipleri yoğunluk yaşanmaması için pazara vatandaşları 10 kişilik gruplar halinde aldı. Hal böyle olunca da pazar yerinin iki ayrı noktasında başlayan alışveriş için gelenlerin oluşturduğu kuyruk yaklaşık 300 metreyi buldu.

Seferihisar’a bugün arabayla girmeyin

Seferihisar ana caddelerinde trafik kitlendi, görevliler pazar alışverişi ihtiyacı için çay yolunun kullanılmasını pazar yerinin arka bölümüne park yapılmasını istedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.