Seferihisar’a kütüphane müjdesi!

İzmir İl Kültür Turizm Müdürü Murat Karaçanta’yı ziyaret eden AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar’da çalışmalarına başlanan modern kütüphanenin çok kısa sürede tamamlanacağını ve hizmete açılacağını müjdeledi.

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, İzmir İl Kültür Turizm Müdürü Murat Karaçanta’yı ziyaret etti. Müdür Karaçanta, Seferihisar’da çalışmalarına başlanan kütüphanenin yakın zamanda tamamlanması için gerekli işlemlerin yapıldığını söyledi.

Seferihisar’a yapılacak kütüphane ile ilgili çok heyecanlı olduklarını dile getiren AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, “Seferihisar’da modern bir kütüphaneye ihtiyaç var, bu konu ile ilgili daha önce yaptığımız görüşmeler sonucunda İzmir İl Kültür Turizm Müdürlüğümüz çalışmalara başladı; faaliyetlerini geçici olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasında yürüten İcra Müdürlüğümüz bu ay içerisinde yeni Adalet Sarayı binamıza taşınarak hizmete girecek. İzmir İl Kültür Turizm Müdürümüz Murat Karaçanta bizlere oradaki alanı kütüphane için tahsis etmişlerdi. Süreç ile ilgili bilgi almak için bugün tekrar kendileri ile görüştük ve İcra Müdürlüğü taşınır taşınmaz kütüphanenin tamamlanacağı müjdesini aldık, konudaki hassasiyetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.