Seferihisar Spor U11 Turnuvada Terleyecek

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu, efsane futbolcusu Hikmet Orhunbilge adına, 17 Ege Bölgesi takımının katılımıyla 11 yaş turnuvası düzenliyor. Organizasyonun startının 14 Aralık Pazar günü verileceği açıklandı.
Altınordu formasıyla 13 sezon mücadele edip, bir dönem kırmızı lacivertli takımın kaptanlığını da yapan Hikmet Orhunbilge adına Altınordu Çocuk Ligleri kapsamında düzenlenen U11 Ligi, 14 Aralık Pazar günü başlayacak.Altay, Altınordu FSG, Aliağa FK, Akhisar Belediyespor, Aydın Yıldızspor, Balçova Yaşamspor, Bornova Gençlik FK, Çamdibispor, Gümüşordu, Göztepe, İzmirspor, Manisaspor, Manisa Belediyespor, Muğlaspor, Muğla Kariaspor ve Seferihisar Spor’un katılacağı organizasyonda maçlar her pazar günü Yeşilyurt’taki Altınordu Futbol Eğitim Kurumu (AFEK) Sait Altınordu Yerleşkesi’nde yapılacak. U11 Çocuk Ligi, 22 Mart 2015’te sona erecek.

Konuyla ilgili AFEK’te düzenlenen basın toplantısına Altınordu Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Bilgetay ve Barış Orhunbilge, Sportif Faliyetler Yöneticisi Gökhan Göktürk, efsane oyuncu Hikmet Orhunbilge, Altınordu tarihi araştırmacısı ve dernek yönetim kurulu üyesi Kenan Akseki’nin yanı sıra, medya temsilcileri, 17 kulübün yönetici, antrenör ve minik sporcular katıldı.

Adına düzenlenen lig için Altınordu Futbol Sosyal Girişimi (Altınordu FSG) Yediemini Seyit Mehmet Özkan’a teşekkür eden Hikmet Orhunbilge, duygusal bir konuşma yaparken, minik futbolculara da “Her zaman önce iyi birey, iyi vatandaş, sonra iyi futbolcu olmaya çalışın. Bu turnuvalarda başlayan arkadaşlıklar ömür boyu unutulmaz.” dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Bilgetay ise çocuk liglerinin önemine değinerek, “Altınordu olarak bir misyonu üstlendik ve istikrarlı bir şekilde sürdürüyoruz. U13 Sait Altınordu, U12 Beytullah Baliç ve Erkan Velioğlu, U11 İsmet Orhunbilge liglerinden sonra U11 Hikmet Orhunbilge Ligi ile tüm kulüplerin dostluğunu pekiştiriyoruz. Diğer yandan çocuklarımızın maç tecrübelerini artırıyoruz. Katılımcılara teşekkür ediyor, futbolseverleri karnaval havasında geçecek organizasyonumuza her pazar bekliyoruz.” ifadesini kullandı.

TURNUVANIN KURALLARI:

Lig müsabakaları her pazar günü Yeşilyurt Sait Altınordu Yerleşkesi’nde oynanacak. Sömestr tatilinde maçlar hafta içi de yapılacak.
Müsabakalar 2 x 25 dakika üzerinden oynanacak, takımlar sahaya 7 oyuncu + 1 kaleci olmak üzere 8 kişi çıkacak.
Ofsayt ve geri pas kuralı uygulanacak, turnuvada maçlar yarım saha boyutunda oynanacak.
Kale ölçüleri 5 m x 2 m boyutunda olacak, sınırsız oyuncu değişikliği yapılabilecektir.

10429418_726811240734275_2941603361147487771_n

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.