Seferihisar doğum gününü kutluyor

Seferihisar’ın kurtuluşunun 97. Yılı
kutlamaları resmi bayram töreniyle başladı.

İlçe merkezi Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen törene Kaymakam İlhan Abay, Cumhuriyet Savcısı Oğuzhan Sel, Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Garnizon Komutanı Feridun Çağlayan, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunumuyla başlayan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla devam etti.

Yetişkin; “Her daim Mustafa Kemal Atatürk’ün izindeyiz”

Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin şunları söyledi:
“11 Eylül 1922 Seferihisar’ın düşman işgalinden kurtulduğu gündür. O gün bugündür Seferihisar halkı olarak 11 Eylül’ü bir bayram gibi kutluyoruz. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, bu cennet vatanı kurtarırken tek umutları Türk Milleti’nin bu ülkeyi bir daha asla düşmanlarına teslim etmeyeceklerini bilmeleriydi. Bizlerde bu umutları boşa çıkarmıyoruz. Her daim Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde bu vatanı muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bu vatan bir daha emperyalist oyunlara gelmeyecek. Biz Seferihisar olarak bu teminatı veriyoruz. Bu vesileyle ilçemizin kurtuluşunun 97.yılını kutluyor, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyorum”

Kurtuluş Şenliği gündüz programı Seferihisar Belediyesi Halk Dansları Topluluğu gösterisiyle tamamlandı.

Nükhet Duru’yla muhteşem gece
Seferihisar’ın kurtuluşunun 97.yılı kutlamaları Saat 20.00’de İzzet Gül Stadyumu’nda düzenlenecek kurtuluş konseriyle devam edecek. Gecede milyonların sevgilisi ünlü sanatçı Nükhet Duru sahne alacak. Seferihisarlılar birbirinden güzel şarkıları Nükhet Duru’yla birlikte seslendirecek. Ayrıca programda Dj Berk İnal da bir performans sergileyecek.

Soyer ve Yetişkin birlikte izleyecek

Kurtuluş konserine Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de katılacak. Soyer, programı Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’le birlikte izleyecek ve Seferihisarlıların coşkusuna ortak olacak.

Seferihisar doğum gününü kutluyor
Seferihisar doğum gününü kutluyor
Seferihisar doğum gününü kutluyor
pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.