Seferihisar CHP İlçe Örgütü birlik dayanışma kahvaltısında buluştu

Seferihisar Cumhuriyet Halk Partisi Sığacık Defigam Cafe’de gerçekleşen kahvaltıda buluştu, beşyüz kişinin katıldığı kahvaltı etkinliğinde gündem Barış Pınarı Harekatı oldu.


Kahvaltı etkinliğine, CHP İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, Köy- Koop İzmir Birlik Başkanı Neptün Soyer, belediye meclis üyeleri Sefer Topçu, Duygu Ulu, Sinem Koç Karaman, Reşat Gültekin, Belediye Başkan Yardımcıları Yelda Celiloğlu, Nuriye Hepterlikçi, CHP Seferihisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Günay Öksüz, CHP Seferihisar Gençlik Kolları Başkanı Koray İpekten ve Seferihisar Belediye Başkanı eşi Fatma Yetişkin katıldı.

CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak “Ülkemiz yine zor günlerden geçiyor. Öncelikle Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi dualarımız Mehmetçiğimizle kahraman askerlerimizin burnu dahi kanamadan Barış Pınarı Harekatı’nın bir an önce başarılı bir şekilde tamamlanması için Allah evlatlarımızı korusun, Allah evlatlarımızı muzaffer eylesin, bugün aramızda olan sevgili Neptün Soyer’e katılımından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Neptün Soyer konuşmasında ” Seferihisar’ı çok özlüyorum, her fırsatta yanınızda olmak için elimden geleni yapıyorum şu an başka bir toplantım olmasına rağmen burada bulunmaktan onur duyuyorum, partimle özellikle kadınlarımızla böyle bir etkinlikte yer almaktan çok mutluyum, ama öncelikle temennim Barış Pınarı Harekatı’nda görev yapan askerlerimizin sağ salim dönmesi ” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.