Seferihisar Beyler Caddesinde Kaza

 

Video Haber

Kaza 30 Temmuz 2014 gece 23.00 saatlerinde Nejat Hepkon Devlet Hastanesi yanında bulunan Beyler Caddesinde meydana geldi.

İddiaya göre Seferihisar yönüne aşırı hız yapan doğan marka 35… plakalı araç hastanenin arka tarafında bulunan yoldan caddeye çıkmak isteyen iki kişinin kullandığı elektrikli motora yandan çarpmasıyla oldu.

Aracın çarpmasıyla yola savrulan iki kişi hastaneden gelen ambulanslar tarafından acile kaldırıldı.

ww

pubg uc

6 YORUMLAR

  1. Her iletinizin IP adresi kayıt altına alınmaktadır. Bunun nedeni ise IP adresinizin veya ISP adresinizin resmi makamlarca istendiği takdirde verilecek olmasıdır. Bu durum yorumlar kısmının önemli ve değişmez bir parçasıdır.

  2. benım anlayamdıgım mhp ilçe başkanı bu işe neden bukadar müdahil oluyo onu gercekten anlamıyorum arabayı kullanan çok açık caglar sarhoş olan çaglar vurup kaçan çaglar babası gelıyo 15 dak sonra diyokı oglum vurdu sonrasında yok hayır bendım dıyo ya birsürü şahıt var sayın başkan bide ülkücüyüm diye laf yaparsınız bi ülkücüye yalanın arkasından sarhoşun arkasından gitmek yakışır mı ama size yakışır acaba çok merak edıyorum senın ogluna bu şartlarda çarpsaydılar ve kaçsaydılar napardın yedi emınci ilçe başkanı bıle senden daha ıyıdı adaletliydi

  3. Ulen azcık insan olsaydıda çağlar . ben çarptım deseydi. Sarhoştum deseydi. Hisarlı35 senin çağlar olmadıgın ne malum. Kim olsaydı kaçarmış sizin insanlığınıza tüküreyim. İnsan müsvetteleri sizi. Haberleri aldım ..yalvarıyormus baban. Ama ne özayın ne berkayın bi damla kanı satılık degil. Birsürü gören şahit var, özayda görmüş gözüyle çarparken. hem hukuk hem ceza mahkemesinde görülecekmiş dava. Artık askerliğini hapishanede yaparsın ..

  4. Şu çocuklara nasıl kıydın böyle hiçmi vijdanın sızlamadı
    Nasıl bir insanın sen hadi oldu hastanenin yanındasın be
    Alda götür o çocukları hastaneye .
    Neden kaçtın Hadi Berkay uf. ( sıyrıklarla atlattı ya özay halen yaşam savaşı veriyor acımasızmısınız bu kadar .dahası baban üstleniyor suçu yok öyle yağma kimse cezasını çekecek (Çağlar Urgan) vijdanın rahatmı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.