Seferihisar Belediyesine hayırseverlerden taziye karavanı desteği

Seferihisar Ürkmez mahallesinde hayırsever iş adamları tarafından vatandaşların en acılı gününde onlara yardımcı olmak amacı ile karavan tipi taziye aracı yaptırıldı. Kış şartlarının hüküm sürdüğü ve mevcut çadırların kullanım güçlüğünden ötürü ortak bir karar ile taziye karavanı imal ettiren Ürkmezli hayırseverler Ürkmez Doğanbey Belediye hizmet binası önünde yapılan tanıtım ile Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’e taziye karavanını teslim etti. 

 Karavana bir araç römork olarak bağlanarak taziye evine geliyor. Temiz ve pis su depoları bulunan araç içerisinde, elektrik ve ısıtma sistemi de mevcut. ,  Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Gelişen mezarlık hizmetleri ile hemşehrilerimizin acılı günlerinde yanında oluyoruz, cenaze anında cenaze sahipleri hayatlarının en hassas günlerinden birini yaşıyorlar. Bu günlerinde belediye olarak biz de elimizden geldiğince acılara ortak olmaya çalışıyoruz. Yüklerini bir nebze de olsa omuzlarından atmak için taziye çadırlarımızı kullanıyorduk ama kış aylarında çadırlar kullanışlı olmadığı için Ürkmez bölgesinde yaşayan hayırsever arkadaşlarımız böyle bir sistem geliştirdiler. Klimalı, mutfak ve çay tezgâhına sahip, aydınlatmalı 17 metrekare iç alana sahip karavanımız yaz kış taziye evleri önünde hizmet verecek. Seferihisar merkezde ise birkaç farklı noktada bu hizmeti belediye olarak vermeye başlayacağız, emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.

Hayırsever iş adamlarının isimleri ise şöyle;

Kazım Parlak

Hüseyin Ürkmez

Ethem Kale

Mustafa Kolli

Fırat Akdoğan

Ürkmez Pide (Ferhat & Bülent Altın)

Yaşar Paçal

Akın Kuyumculuk

Artis Kafe

Halim Ulu

Suna Market

Onur Rehber

Alim Çakal  

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.