Seferihisar Belediyesi maskesini kendi yapıyor

Seferihisar Belediyesi, belediye çalışanları ve 65 yaş üstü vatandaşlar için maske üretimine başladı. Seferihisar Belediyesi, personelleri için günlük 100 maske üretiyor.

Seferihisar Belediyesi, belediye çalışanları ve 65 yaş üstü vatandaşlar için maske üretimine başladı.

Seferihisar Belediyesi, personelleri için günlük 100 maske üretiyor.

Ürkmez Gençlik Merkezi Dikiş Atölyesi Eğitmeni Gülay Saltan ve kursiyerleri tarafından üretilen 14 kez yıkanabilir partikül önleyici maskeler ile belediye personelinin maske ihtiyacı karşılanıyor.

Dikiş Atölyesi kursiyerleri tarafından üretilen maskeler; temizlik görevlileri, evde bakım birimi, vezne, danışma birimi ve sahada çalışan personeller tarafından kullanılmaya başlandı.

Çalışan sağlığını ön planda tuttuklarını belirten Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Pandemi döneminde önceliğimiz her zaman çalışanlarımızın sağlığı oldu. Covid-19’a bağlı vaka artışları dolayısıyla esnek çalışma sistemine geçtiğimiz bu süreçte özellikle temizlik işleri ve sahada çalışan fen işleri ekiplerimiz için maske üretimine başladık. Salgınla mücadelede özveriyle çalışan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha güzel günler görebilmek umuduyla mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.