Necati Engelli Çocuklar İçin Söyledi

Seferihisar Belediyesi’nin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlediği programda O ses Türkiye Yarışmasının Çeyrek finalisti Seferihisarlı Necati Akkaya sahneye çıktı.

 

Seferihisar Belediyesi ve Seferihisar Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından Belediye Yeni Kültür Merkezinde düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler günü programı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Engelli çocukların oluşturduğu koro, Çocuk Belediyesi pantomim ekibi ve Necati Akkaya sahne aldığı programa çok sayıda engelli ve aileleri katıldı.

 

Kent Konseyi Başkanı Deniz Tolga İnci yaptığı konuşmada “Öncelikle böyle güzel bir ortamın oluşmasında katkıda bulunan herkesi kutluyor ve teşekkür ediyorum. Özellikle buraya kadar zahmet edip gelen Seferihisarlı engelli çocuklara ve ailelerine hoş geldiniz diyorum. Unutmayalım ki engelli vatandaşlarımızın sosyal hayatlarında en büyük sorun onların haklarını ve şartlarını yok sayanlardır. Yani engelli insan yoktur, engellenen insan vardır. Biz engelli çocuklarımızla birlikte olduğumuz gibi onları engelleyenlerin de karşısındayız” dedi.

Necati Doyasıya Eğlendirdi

Programda CHP Gençlik Kolları engelli çocuklar için boya kalemleri hediye etti; Özel Can Arkadaş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından yapılan pasta kesiminden sonra engelli çocuklar için ücretsiz sahne alan O ses Türkiye Yarışmasının Çeyrek finalisti Seferihisarlı Necati Akkaya’nın söylediği hareketli şarkıların ritmine kendilerini kaptıran engelli çocuklar hem oynadı, hem de şarkılara eşlik etti

 

.DSC_7407 DSC_7413 DSC_7415 DSC_7427 DSC_7431 DSC_7435 DSC_7443 DSC_7482 DSC_7487 DSC_7437 DSC_7451 DSC_7458

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.