Mutlu Yuvaya Bir Destek de ÇYDD’den

Seferihisar Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve açılan kampanyaya katılan vatandaşların desteğiyle tamamlanan Türkiye’nin en modern sokak hayvanları yuvasına bir destek daha geldi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İzmir ve Seferihisar Şubeleri, üniversite öğrencileriyle birlikte  Mutlu Yuvaya mama ve altlık yardımı gerçekleştirdi.

 

İzmir ÇYDD Başkanı Gönül Kaya’nın çağrısıyla, İzmir’de eğitimlerini sürdüren üniversite öğrencileri tarafından toplanan mamalar 26 Mart Cumartesi günü Seferihisar’a getirildi.

DSC_9192

Öğrenciler kendileri yaptıkları altlıkları ve harçlıklarını biriktirerek aldıkları makarna ile mamaları, ÇYDD Seferihisar Şubesi Başkanı Berfin Çelikkol Uzun’la birlikte Sehayder Başkanı Fevziye Kanat Özkan’a Seferihisar İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Barınağı’nda teslim ettiler.

 

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, kampanyaya katılan üniversite öğrencileri ÇYDD üyelerine teşekkür etti. Başkan Soyer; “Bu yuvayı yapmaya karar verdiğimizde, Seferihisar Belediyesi’nin gücünün çok üstünde bir proje olduğunu biliyorduk. Megastar Tarkan’la birlikte başlattığımız kampanyayla yuvayı tamamlamayı başardık. Buradan bir kez daha yuvada çok büyük katkıları olan Tarkan’a teşekkür etmek istiyorum. Şimdi bu yuvayı yaşatmak için de destekler bekliyoruz. İşte böyle vicdanlı gençler çıkıyor ve harçlıklarından ayırarak yuvaya destek veriyor. Bu bizim hayata ve gelecek günlere olan umudumuzu arttırıyor. Tekrar herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Programın sonunda Seferihisar Sehayder Başkanı Fevziye Kanat Özkan, yardımları için ÇYDD. İzmir Şubesi Başkanı Gönül Kaya’ya tüm iyilik sever gençler ve yönetim kurulu adına teşekkür beratı verdi.

DSC_9197 DSC_9205 DSC_9239 DSC_9244 DSC_9245 DSC_9254 DSC_9258 DSC_9266

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.