Masterler Birlik Yemeğinde Buluştu

Ege Bölgesi Masterler federasyonu Başkan Recep Çolak önderliğinde Masterler dernekleri ve federasyon yetkililerini Karşıyaka Altınbalık restoranında düzenledikleri birlik beraberlik gecesinde buluşturdu.

16 kurucu Master derneği yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu İzmir temsilcileri, eski futbolcular, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve Master kulüplerinde oynayan futbolcuların buluştuğu geceye ev sahipliği yapan Ege Bölgesi Federasyon Başkanı Recep Çolak, kurucu Masterler dernek başkanlarına plaket vererek teşekkür etti.

Bu yıl Bornova Belediyesi tarafından düzenlenen Ege masterler ligi önümüzde ki yıl Ege Masterler Federasyonu tarafından yapılacak. Geceye de katılan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila konuşma yaptı. Konuşmasında  “  6yıldır Masterler ligini Bornova Belediyesi keyifle düzenledi. 40 yaş üstü bu işi daha önce yapıp futbol oynayan veya hayatında ilk kez büyük sahada mücadele veren sporcuların özverilerine bizler de ufak bir destek verdik. Bundan sonra da Bornova Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Ege Bölgesi Masterler Federasyonu Başkanı Recep Çolak konuşmasında bu oluşumun neden hayata geçirildiğini anlattı “  İzmir ve Ege Bölgesi’nde Masterler kategorisinde faaliyet gösteren kulüpler, bir araya gelerek Türkiye’nin ilk Masterler Futbol Federasyonu’nu kurduk ve yeni sezonda Türkiye Masterler Ligi’ni başlatmak için düğmeye bastık. Türkiye Futbol Federasyonu bünyesine katılmak için gerekli belgeleri tamamlayarak başvurumuzu yaptık. TFF bünyesinde, Kadınlar Futbol Ligi ve Ampute Lig’e nasıl sonradan dahil olduysa, biz de Türkiye Masterler Ligi’nin dahil olması hazırlıklarımızı yaptık. TFF’nin Haziran ayında yapılacak genel kurulunda, kongre üyelerin onayına sunulacak.

TFF bünyesine dahil olduktan sonra 30 yaş üzerindeki futbolcuların sağlıklı koşullarda spora devam etmesini sağlayacağız. Onları kahve köşelerinden uzak tutup, sporun içinde kalmalarını sağlayacağız. Ligimiz buna hizmet edecek. Çok sayıda masterler kulübü var. Türkiye’de 400’ün üzerinde masterler futbol kulübünün olmasına rağmen resmi bir ligin olmamasının önemli bir boşluk oluşturduğuna dikkat çeken Masterler Futbol Federasyonu Başkanı Recep Çolak, “Ulusal bir masterler ligi oluşturmak için başkan yardımcıları Mazlum Muammer Şentürk, Murat Akarsu, Savaş Erbaş ve Murat Ünlü’den oluşan yönetimimizle yola çıktık” dedi.

 

master f 1 master f3 master f4

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.