Korona korkutuyor

Gün geçmiyor Seferihisar’da korana görüldü haberleri ardı ardına sosyal medyada paylaşılıyor, tüm dünyanın şu an çözüm için kıvrandığı bu illet için çözüm arayışları sürerken Seferihisar ilçesinde yaşayan herkes çevresini takip ediyor.

Seferihisar merkez açısından küçük bir yer olduğu için her sokağını bilen vatandaşlar herhangi bir paylaşımda o sokağı görerek önlemlerini alıyor daha dikkatli oluyor..

Dün gece sosyal medyada paylaşılan, whatsapp üzerinden her telefona ulaşan bu fotoğrafta korona virüslü kimse yoktur, Suriyeli bir ailenin acil doktor ihtiyacı üzerine ambulans eve gelmiş ve hastayı acil servise kaldırmıştır. Sağlık görevlileri artık maske ve özel elbise ile her vak’aya müdahale ettikleri için çevrede oturanlar tarafından olay koranavirüslü hasta ambulansla götürüldü olarak algılanmıştır.

Bu tür tehlikeli ve halkımızı galeyana getirecek haberlerin yasaklandığı, Kovid-19 önlemleri kapsamında özellikle sosyal medyada yer alan manipülatif (Psikolojik manipülasyon) paylaşımlar yüzünden psikolojik sorun yaşayan vatandaşlardan özür dileriz..

Resmi kaynaklardan doğrulanmadığı sürece haber paylaşımları seferihisarhaber.com yani bizim bu sitede yapılmayacaktır..

Fotoğraf bilgisi PTT yan sokağı,.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.