Kadın Kolları Sandığa Gidiyor

CHP geçtiğimiz hafta yaptığı ilçe kongresinin ardından 5-6 Aralık tarihlerinde kadın ve gençlik kolları başkanlığı seçimlerini gerçekleştirecek.

5 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek CHP Kadın Kolları Başkanlığı seçiminde mevcut Kadın Kolları Başkanı Günay Öksüz  tek aday olarak yarışa girecek. Tüm partilileri Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenecek kongreye davet eden Öksüz; “Gelin hep birlikte ilçe başkanlığı seçimimizde olduğu gibi bayram ve dayanışma içerisinde kongremizi gerçekleştirelim. CHP iktidara taşıyacak çalışmalara hep birlikte imza atalım” dedi.

6 Aralık Pazar günü ise CHP Gençlik Kolları seçimi gerçekleştirilecek. Gençlik Kolları Başkanlığı için şuan tek aday olarak hazırlanan Akın İldeniz, seçim öncesi basın açıklaması yaparak aday olduğunu açıkladı. İldeniz açıklamasında; “Güzel ilçemizin sahip olduğu genç nüfusun farkında olarak daha çok azim ve atak göstereceğiz! Sokağına girilmedik mahallemiz, misafiri olmadık evimiz kalmayacak. Seferihisar’ın gençliğine yakışacak her adımı atmak ve gençliğin haklarını aramak için yola çıkıyoruz. Seferihisar gençliğinin siyasi arenadaki sesi olmak için 06 Aralık 2015 tarihinde Seferihisar Gençlik Kolları Kongresinde buluşuyoruz” diyerek  tüm Seferihisar Gençliği kongreye davet etti.

CHP Kadın Kolları Başkanlığı seçimi 5 Aralık 2015 Cumartesi, Gençlik Kolları Kongresi 6 Aralık 2015 Pazar günleri Saat 10.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.