İşte Gururumuz

 

Muharrem Gülpınar Ortaokulu Hentbol Takımı Türkiye şampiyonu oldu. İlçeye dönen şampiyon gençler soluğu kupayla birlikte Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yanında aldı.

Afyonkarahisar’da gerçekleşen Türkiye finallerinde nefes kesen karşılamaların ardından finalde Aksaray Yusuf Hakiki Baba Ortaokulu’nu normal süresi 9-9, uzatmaları ise 12-12 biten final karşılaşmasında 7 metre atışlarıyla geçen Muharrem Gülpınar Ortaokulu Türkiye şampiyonu oldu.

İlçeye dönen Muharrem Gülpınar Ortaokulu öğrencileri Okul Müdürü Mehmet Şahin ve Hentbol Takımı Antrenörü Vedat Karakoç ile birlikte, kendilerini önce İzmir şampiyonluğu, yarı final ve final yolculuklarında maddi manevi destek veren Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında istanbul escort ziyaret etti. Başkan Soyer’le birlikte kupayı kaldıran çocuklar adına Okul Müdürü Mehmet Şahin, okulu adına Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’e verdiği destek nedeniyle teşekkürlerini iletti.

Çocuklara sizinle gurur duyuyorum diyen Başkan Soyer; “Çok büyük bir iş başardınız. Sizin açtığınız bu yolun tüm gençlerimize örnek olmasını diliyorum. Şimdi çıtayı biraz daha yükseltiyor, sizden Avrupa Şampiyonluğu bekliyoruz” dedi.

Ziyaretin ardından Başkan Soyer ve hentbol takımı şampiyonluk kupasıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Seferihisar Belediyesi önümüzdeki günlerde Türkiye şampiyonu Muharrem Gülpınar İlköğretim Okulu Hentbol Takımı’nı ödüllendirecek.

 

DSC_2242 DSC_2253 DSC_2257

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.