İstanbul’da Kocası Tarafından Vurularak Öldürülen Kadın Defnedildi

İstanbul Küçükçekmece ilçesinde boşanma durumunda olan kocası tarafından sokağın ortasında silahla vurularak öldürülen 26 yaşındaki Sinem Metin Şahin, memleketi olan Tokat’ın Niksar İlçesi’ne bağlı Kuyucak köyünde defnedildi.
Vurmak İçin Kuaföre Kadar Takip Etti
İstanbul’da iki gün evvel yaşanan olayda Mustafa Şahin, boşanmak için dava açan karısı Sinem Metin Şahin’i ablasının kuaförüne kadar takip etti. Konuşmak amacıyla karısını dışarı çağıran Mustafa Şahin, onunla biraz tartıştı. Daha sonra elindeki silahla Sinem Metin Şahin’e ateş ederek öldürdü. Şişli bayan escort Mustafa Şahin bunun üzerine silahı başına dayayıp kendisini de vurdu. Kanlar içinde kalan Şahin, yere düşerek olay yerinde vefat etti. Sinem Metin Şahin’in cansız bedeni yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesince Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alındıktan sonra cenazesinin yapılacağı memleketi Niksar’ın Kuyucak Köyü’ne defnedilmek üzere getirildi.
Sinem Metin Şahin’in cenazesi baba evine getirilince yakınları gözyaşlarını tutamadı. Sinem Metin Şahin’in vurularak öldürülmesine şahit olan ablası Seval Metin, ‘’Koştum kurşunların önüne ama yetişemedim, nasıl kıydılar bir saniyede diye ‘’ üzgün bir şekilde ağıt yaktı. Sinem Metin Şahin’in ufak kardeşi Seren ise, ‘’ Ben seni değil sen beni telli duvaklı yolcu edecektin ablam, duvağımı sen kapatacaktın ablam’’ diye söyleyip ağlayarak yürekleri dağladı. Dedesi Rıza Yılmaz tarafından helallik alınıp cenaze namazı kılındı. sisliev.com Cenaze namazına çok sayıda kişi katılan Sinem Metin Şahin’in cenazesi köy mezarlığına defnedildi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.