İlçe Tarım Müdürü “neden” açığa alındı

Seferihisar gündemine akşam saatlerine düşen Seferihisar İlçe Tarım Müdürü Ali Özdemir’in açığı alınması oldu, müdürlük binası kapısına asılan pankartın ulusal medyaya taşınması sonucu soruşturma başlatılan tarımın başarılı ismi Ali Özdemir kısa bir süre görevde olmayacak.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı seçiminde yoldan geçen duyarlı bir vatandaşın görüntülediği İlçe Tarım Müdürlüğüne asılan siyasi pankart ülke gündemine düşmüş hatta konu meclise taşınmış Sözcü gazetesi olayı manşetten duyurmuştu.

Ak Parti ilçe Başkanı Ahmet Aydın kamuoyuna konuyla ilgili açıklamasında “Seferihisar’da başka toplantı yapacak yer yok, Çağan Irmak Kültür Merkezi’ni istedik ama siyasi bir etkinlik olduğu için kabul edilmedi bizde ilçemizdeki sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler, birlik ve kooperatif gibi yasal kurumların ve örgütlerin gerekli izinleri alınarak rahatlıkla toplantılarını gerçekleştirdikleri İlçe Tarım Müdürlüğünün salonunu kullandık” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.