İkinci Baskı Sığacık’ta başlıyor

Sığacık bu yaz yine iddia bir sinema filmine ev sahipliği yapıyor. Oldukça ilginç ve toplumsal olaylara yer veren konusu ile dikkat çeken İkinci Baskı isimli filmin başrollerinde Tuvana Türkay ve Serhat Teoman yer alıyor.

Sığacık Yakamoz Butik Otel Restaurat’ta basın tanıtımı gerçekleştirilen filmin yapımcılığını Seferihisar’da yaşayan Tahsin Durkay, yönetmenliğini ise Tolga Toga üstleniyor.

 
Seferihisar, Sığacık, İzmir Konak ve Urla’ da çekimlerin gerçekleşeceği filmde başrolleri üstlenen Tuvana Türkay ve Serhat Teoman yanı sıra Burak Sarımola, Ufuk Kaplan, Mustafa Şahbaz, Sefa Zengin ve Asuman Dabak gibi usta isimlerde yer alıyor.

 
Büyük bölümü Sığacık’ta çekilecek olan filmin tanıtım toplantısına Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Seferihisar İlçe Emniyet Müdürü Tahsin Kılıç,  Seferihisar İlçe Jandarma Komutanı Abdulkadir Şimşek ‘te katılarak destek verdi.

 
Kadına, yaşlıya ve engelliye  yönelik şiddet, cinsel istismar gıbı konuların yer aldığı filmin, sürükleyici konusu ile gişede de iddialı olacağını belirten filmin yönetmeni Tolga Toga “Çok iddialı bir senaryo ve kadro ile filmimizin çekimlerine başlıyoruz. Bu filmde kadına cinsel istismar, kadına şiddet hatta sadece erkeğin kadına değil, kadının kadına uyguladığı cinsel istismarı da göreceğiz. Bir rehabilitasyon merkezinde amnezi hastası bir kadını anlatırken aynı zamanda yaşlı hastalara uygulanan şiddeti, engellilerin yaşadığı sorunları göreceğiz. Sanat yönü yüksek ama gişede de çok iddialı bir film olacak. Filmin kadrosundaki usta isimlerde zaten bu iddiamızı size gösteriyordur. Bir çok toplumsal yaraya parmak basan sürükleyici ve her anını heyecan ile izleyeceğiniz bir projeye imza atacağız. Çekimler İzmir Konak, Seferihisar Sığacık ve Urla’da olacak. Filmin büyük bölümü Sığacık’ta çekilecek. Neden Sığacık çünkü filmin konusu gereği karakterin ruhsal rahatlama dönemi ile başlayan süreç için en uygun dokuyu burada bulduk. Filmde ayrıca Kadına şiddet gibi erkeğinde aldatılması ile yaşadığı travmayı da göreceksiniz.” dedi.

ikinci-baski-film.jpg
WhatsApp-Image-2023-06-05-at-22.00.12-1.jpg
WhatsApp-Image-2023-06-05-at-22.00.12.jpg
WhatsApp-Image-2023-06-05-at-22.33.14.jpg

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.