Bu İftarda 2 Bin Kişi Buluştu

Seferihisar Belediyesi tarafından Atatürk Caddesi’nde verilen iftar yemeği 2 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti.


Seferihisar’da Belediye tarafından verilen Ramazan ayının son iftar yemeğinde 2 bin kişi buluştu. Trafiğe kapatılan Atatürk Caddesi’nde verilen iftarda yola konulan masa ve sandalyelerle kurulan büyük sofrada muhteşem bir kalabalık en iyi temennilerini paylaşarak birbirleriyle bayramlaştı.
İftar yemeğinden önce Kaymakam Resul Çelik ve Belediye Başkanı Tunç Soyer, tüm masaları birer birer gezerek vatandaşların bayramını kutladı.
Gecede üç çeşit yemek ve tatlı ikramı yapılırken, Hıdırlık Camii Hocaları Mustafa Aktaş, Muzaffer Öztürk ve Ulu Camii Hocası Zafer Tekcan tarafından yemek ve bayram duası yapıldı. İftar yemeği Semazen gösterisi ve Aşk-ı Seda Grubu’nun müzik dinletisi eşliğinde gerçekleşti.
Yemeğin sonunda konuşan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, şunları söyledi: “Ramazan Ayı’nın son akşamını beraber idrak edelim ve bayramı da beraber kutlayalım istedik. Davetimizi kırmayıp geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah bunu geleneksel hale getireceğiz. Belki de memleketimizin en çok ihtiyaç duyduğu şeyi, birbirimizle kucaklaşmayı bu vesileyle Seferihisar’da gerçekleştirmiş olduk. Birlik, beraberlik ve kardeşliğin en güzel örneklerini gördük. 30 gün boyunca aşevimize destek veren hayırseverlerimize, başta Sayın Orhan Ala ve emek veren tüm personelimize, gönüllülerimize teşekkür ediyor, Ramazan Bayramı’nın barış ve huzur getirmesini diliyorum.”

DSC_5088 DSC_5090 DSC_5093 DSC_5100 DSC_5112 DSC_5124 DSC_5145 DSC_5177

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.