Hanımeli kadınları Doğanbey Mahallesinde

CHP Seferihisar İlçe Örgütü Seferihisar’ın her köyü ve mahallesini ziyaret etmeye devam ediyor. .

Seferihisar’da da saha çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Seferihisar İlçe Örgütü kadınları mahalle ve köylerde yaptığı toplantılarının birini daha eski Doğanbey mahallesinde yaptı.  

“Halkımızla birlikte güçlüyüz”

Seferihisar CHP İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, “Aylardır Seferihisar’ımızı Hanımeli Kadın Çalışma grubumuzla adım adım, mahalle mahalle dolaşıyoruz. Bugün de bu kapsamda eşsiz deniz manzarasına sahip Doğanbey Mahallemizi ziyaret ettik ve partimizin aile destekleri sigortasıyla partimizin kadın politikalarını değerli kadın dostlarımıza anlattık. Bizleri canı gönülden güler yüzle karşılayan kadın dostlarımıza sonsuz teşekkürler. Biz hep birlikte çok daha güçlüyüz” dedi.  

Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak 1 Aralık 2022 Perşembe günü (bugün) Figen Avcıoğlu tarafından Büyük İzmir kanalında canlı olarak sunulacak Gündeme Dair adlı programa konuk olacak. Program saat 14.00’da başlayacak, takip için https://www.facebook.com/buyukizmircom

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.