Gürhan Özata ” Salon talebi olmadı”

Seferihisar’da siyasi tartışmalara sebep olan Ak Parti İlçe Kadın Kolları Kongresi için yer tahsisi konusuna İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Şube Müdürlüğü Koordinatörü Gürhan Özata’dan açıklama geldi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Şube Müdürlüğü Koordinatörü Gürhan Özata, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın “Kongre için İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetleri Şubesi’nden yer tahsisi istedik ancak siyasi etkinlik sebebiyle yer tahsisi yapılmadı. Kaldı ki Cumhuriyet Halk Partisi 1 ay önce aynı salonda etkinlik gerçekleştirmişti. Biz de İlçe Tarım Müdürlüğü’ne başvurduk ve talebimizi olumlu karşıladılar” ifadelerine cevap verdi.

“Ak Parti İlçe Teşkilatı’ndan bir yer tahsisi talebi almadık”

Özata Ak Parti İlçe Teşkilatı’ndan bir yer tahsisi talebi almadıklarını belirtirken “Ne Seferihisar Ak Parti İlçe Teşkilatı’dan ne de Ak Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’dan herhangi bir konuda yer tahsisi talebi almadık” ifadelerinde bulundu.

Ocak ayı için talepte bulunulmuş

Ak Parti Seferihisar İlçe Başkanlığından yazılı olmayan açıklamada, Ocak ayında yapılacak kongre için talepte bulunulduğu ama red sebebinin siyasi bir kongre -toplantı- için salon kapasitesinin yeterli olmayacağı, o günden sonra yer tahsisi için kolaylık sağlayan İlçe Tarım Müdürlüğü salonunun kullanıldığı açıklandı.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.