Enver Aysever Geçmişi Tazeledi

Yakın geçmişimizi şekillendiren sosyal ve siyasal olayları şiirle, edebiyatla, müzikle ve kayda geçmiş görüntülerle canlı bir belgesel tadında sahneye taşıyan Enver Aysever Sığacık Kaleiçi’nde izleyicileri bir zaman tünelinden geçirerek bellek tazeledi; anlatısına kişisel tarihinden hatıraları da ekleyen Aysever, zihinlere ve yüreklere dokundu.

 

AYKIRI KUMPANYA!

 

Tarz açısından bir ilk olan Aykırı Kumpanya’da, önemli birçok şair, yazar, siyasetçi ve müzisyenden bahseden Enver Aysever, Sibel Alaş’ın seslendirdiği eşsiz şarkılarla birlikte, Türkiye tarihinde yer etmiş sanat ve siyasi olayları da usta bir dille anlatarak seyirciyi hem ağlattı hem de kahkahalara sürükledi.

 

Enver Aysever’in anlatımları, esprileri ve Sibel Alaş’ın seslendirdiği unutulmaz şarkılarla duygu seli yaşatan Aykırı Kumpanya’da, sözleri Enver Aysever’e besteleri Sibel Alaş’a ait ‘Ahlaksız Soytarı’, ‘Yasaklar Yasaklansın’, ‘Kızlı Erkekli’ ve ‘Aykırı Kumpanya’ şarkıları da büyük coşku ile söylendi.

 

Geceye katılan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer Enver Aysever ve Sibel Alaş’a teşekkür ederek çiçek verdi.

 

DSC_5850 DSC_5854 DSC_5873 DSC_5880 DSC_5892 DSC_5901

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.