Engelleri kaldırdık beraber koşuyoruz

Seferihisar Belediyesi ve Özel Can Arkadaş Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi işbirliği ile, bu yıl ikincisi düzenlenen “Engelleri Kaldırdık Beraber Koşuyoruz” etkinliği büyük bir katılımla gerçekleşti.

Bu yıl ikincisi düzenlenen etkinlikte; gençlerin engelli arkadaşlarıyla beraber koşarak toplumdaki farkındalığın arttırılması sağlandı.

Seferihisar Belediye Bandosu eşliğiyle Zenşiye Güler Anı Evi önünden başlayan kortej yürüyüşünün ardından Atatürk anıtı önünde saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda; Kısa mesafe koşu sonrası Garnizon Komutanı, Özel Can Arkadaş Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Deniz Tolga İnci, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Protokol üyeleri, engelli çocuklara birincilik madalyası taktılar.

Koşuda engelli kardeşlerine yoldaş olan gençlere de teşekkür belgesi takdim edildi.

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Seferihisar’ın ülkemizi temsilen 18 – 24 Haziran tarihlerinde Almanya’da yapılacak Engelli Olimpiyatlarına 6 engelli öğrenci ile katılacağının müjdesini verirken, “Engelliler için koşmak yerine engellilerle beraber koşmak, engelliler için yüzmek yerine onlarla beraber yüzmek, engelliler için yürümek yerine onlarla beraber el ele, kol kola yürüyüp önlerindeki engelleri hep birlikte aşacağız. Seferihisar engelli dostu bir ilçe olacak” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.