Çukurlar Çukur Olarak Kalacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ilçe belediye başkanlıklarına gönderdiği yazıda, “Bilgimiz dışında altyapı kuruluşlarının çalışmalarına ve Büyükşehir belediyemizin sorumluluğunda olan güzergâhlara hiçbir şekilde müdahale edilmemesini” istendi.

İzmir’in ilçeleri köstebek yuvası gibi…

İZSU’nun hemen hemen tüm ilçelerde yaptığı alt yapı çalışmalarından sonra yolları çukur içerisinde bırakması vatandaşların büyük tepkilerine neden olurken  Büyükşehir’in kendi imkanları ile çukurları kapatmaya çalışan ilçe belediyelerine böyle bir yazı göndermesi şaşırttı.

İlçe belediyelerine gidip “Bu yolların hali ne, şu çukurları kapatın” şeklinde yakınmalarda bulunan vatandaşlara görevliler Büyükşehir Belediyesi’nin mektubunu göstermek zorunda kalıyorlar.  O mektubu okuyan vatandaşların ise, tepkileri ikiye katlanıyor.

Vatandaşlar “İlçe Belediye Başkanları çukurları kapatmak için kendi imkanlarını da kullanamıyor. Büyükşehir bunu da yasaklamış. Gelip kendisi de yapmıyor. Bu vatandaş çile çeksin demek. Başka bir izahı yok” diyerek, yollarda araçların değil, insanların bile yürümesinin güç olduğunu dile getiriyorlar.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ilçe belediyelerine gönderdiği yazıda ise ilginç gerekçeler sıralanıyor:

Bu gerekçelerin en elle tutulur olanı ise “Mükerrer iş yapmayalım. Ben zaten o çukurları kapatacağım” mealindeki ifadeler.

Vatandaşların tepkilerine neden olan yazı, ilçe belediyeleri ile vatandaşı karşı karşıya getirmeye devam ediyor.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.