CHP Seferihisar’da Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı tarafından yaklaşan 7 Haziran seçimleri öncesinde seçim çalışmalarının konuşulacağı, yol haritasının belirleneceği, belediye başkanlarının 1 yılda yaptığı çalışmaları anlattığı ‘2015 Seçim Çalıştayı’ Seferihisar’da yapıldı.

Çalıştaya CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Genel Başkan Yardımcısı, İzmir milletvekili adayı Selin Sayek Böke, CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter ile il yönetimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 1 ve 2’inci bölge milletvekili adayları, ilçe belediye başkanları, ilçe örgüt yöneticileri ve partililer katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ‘’ Türkiye İzmir’den çok umutlu. Dilerim ki 7 Hazirandan sonra Türkiye’ye baharı yaşatırız’’ dedi.

İzmir il Örgütüne övgülerde bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, “İzmir’de vekil adaylığı için önseçime gireceğini açıklamıştı. Bunun öncesinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız çok içten samimi şekilde genel başkanımız öneride bulunmuştu. Herkesin gözü kulağı İzmir’deydi. AKP sözcüleri ve havuz medya mensupları buradan gelecek haberlere kulak dikip acaba ne çıkarırız beklentisi içinde oldular. 29 Mart akşamı herkes sadece İzmir’e odaklandı. Ama İzmir’deki örgütlerimiz, çok net ifadelerle hepsi bizim birinci sıradaki adayımız Genel Başkan diye net bir tavır koydular. Bu CHP geleneğinin, anlayışının göstergesiydi. İzmir budur, İzmir örgütü budur. Sizi yürekten selamlıyorum teşekkür ediyorum saygılar sunuyorum’’ dedi.

CHP’nin Seferihisar çalıştayı hız kesmeden devam ediyor. Basına kapalı bölümde Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Büyükşehir’in icraatlarıyla ilgili yaptığı sunumun ardından milletvekili adaylarının söz alarak dilek ve önerilerini sunduğu öğrenildi. Musa Çam, Mustafa Balbay, Tacettin Bayır, Atilla Sertel ve Nurgül Uçar’ın söz aldığı bölümde özellikle Büyükşehir yasasından kaynaklanan çevre ilçelerin sorunlarının da masaya yatırıldığı öğrenildi. Ortak görüşün CHP iktidarında Bütünşehir yasasından vazgeçilerek eskiye dönüleceği mesajının verilmesi yönünde olduğu bildirildi. Milletvekili adaylarının Büyükşehir’e iletmek istedikleri vatandaş sorunları konusunda kiminle iletişime geçeceklerini sordukları, Başkan Kocaoğlu’nun Protokol Müdürü Pınar Kavasoğlu ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Reşat Yörük’ün isimleri verdiği öğrenildi. Kent içi toplu ulaşım konusunda yaşanan sıkıntılarla ilgili olarak vatandaşdan ciddi tepkiler geldiğine işaret eden adaylara Başkan Kocaoğlu’nun sistemde bazı değişiklikler yapılabilir ama tamamen vazgeçmek mümkün değildir mesajı verdiği bildirildi. Toplantının saat 19.00-20.002ye kadar sürmesi bekleniyor.

 

egemeclisi.com

 

DSC_8504 DSC_8543 DSC_8564 DSC_8575 DSC_8577

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.