Büyük Yarış İstanbul’da Başladı Seferihisar’da Bitti

İstanbul Boğazı’nda başlayan “45.Deniz Kuvvetleri Kupası Salih Reis Yat Yarışı” Sığacık Teos Marina’da tamamlandı. Ödüller Teos Marina’da düzenlenen törenle dağıtıldı.

 

Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü (TAYK) ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığı arasında imzalanan protokolle hayata geçirilen 45. Yıl TAYK-Salih Reis Deniz Kuvvetleri Kupası, İstanbul Çengelköy ve İzmir Seferihisar Teos Marina arasında tek etap halinde düzenlendi. 12-16 Ağustos tarihleri arasında toplam 295 mil mesafede gerçekleşen yarışın ardından Teos Marina’da coşkulu bir tören düzenlendi.

 

Teos Marina Müdürü Fatih Dağıstanlı’nın teşekkür konuşmasıyla başlayan etkinlikte, ödül töreninin gerçekleşmesine katkı sağlayan sponsorlar olan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Deniz Ticaret Odası Genel Sekreteri Halil Hatipoğlu, Şimşekler Grup Adem Şimşek, Temar Barbaros Çınar’a teşekkür edildi.

 

Nefes kesen yarışın ardından dereceye giren denizcilere ödülleri dağıtıldı. Yarışı ilk bitiren Yat ödülünü Orient Express 6 Bülent Atabay ve ekibi ödülünü Açıkdeniz Yarış Kulübü Genel Müdürü Cahit Üren’in elinden aldı.

 

IRC III Üçüncüsü Permolit Electron Yatıyla Cenk Tekkaya, Cem Gözen ve ekibi, IRCI Üçüncüsü Ford Otosan-Fenerbahçe II yatıyla Fenerbahçe Spor Kulübü, Oguz Ayan ve ekibine ödülleri İzmir Deniz Ticaret Odası Genel Sekreteri Halil Hatipoğlu tarafından verildi.

 

IRC IV İkincisi Kaçak Yatıyla Reha Akbaş ve ekibe, IRC III İkincisi Hunter yatıyla Ergün Türker ve ekibi olurken, ödülleri Sahil Güvenlik Ege Bölge Komutanlığı Temsilcisi Deniz Yarbay Hasan Eldemir verdi.

 

IRC II  İkincisi Logo Yatıyla  Tuğrul Tekbulut, Serdar Öner ve ekibine ve IRC I İkincisi Global Actus/CHEESE IV Yatıyla Levent Peynirci, Destek Sınıfı Birincisi Jupi yatıyla İsmail Kürüz ve ekibine, IRC IV Sınıfı Birincisi IBS 40 Plus yatıtla 40 Plus Sailing- Özcan Özverim ve ekibine ve IRC III Sınıfı Birincisi Happy Hour Dönence Özgür İnam-Erman Ayvaz ve ekibine ödüllerini Teos Marina Genel Müdürü Fatih Dağıstanlı ödüllerini verdi.

 

Kutlama programı konser ve havai fişek gösterisiyle tamamlandı.

 

 

DSC_7319 DSC_7329 DSC_7344DSC_7359DSC_7346DSC_7361

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.