Bunun Adı Canilik

Seferihisar’da bir kişi, boynuna bağladığı köpeği ağaca astı.Bunu gören mahalle sakinleri durumu emniyet ve zabıtaya bildirdi.

Olay saat 20.00 sıralarında Çolak İbrahim Bey Mahallesi’ nde meydana geldi. Mahallenin sevimli sokak köpeğini ağaca boynundan ip bağlı hareketsiz olduğunu görülünce durum yetkililere bildirildi. Olay yerine polis ve zabıta ekipleri geldi. Köpeğin asılı bulunduğu ağacın içindeki evde oturan S.G., bunu kendisinin yapmadığını söyledi.

SEHADER başkanı Fevziye Özkan, şikayetçi oldu. Özkan, “Cani biri tarafından yapılan bu olaya tepki vermek lazım. Canlıya karşı duyulan büyük nefret bu. Bence hepimiz şikayetçi olmalıyız. Bu canilik cezasız kalmamalı” dedi.

SEHADER Başkanı Fevziye Özkan, şikayetçi olduklarını, bu işin peşini bırakmayacaklarını söyledi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

 

Yayın politikamız gereği bu sapıklık fotoğrafını sitemiz üzerinde paylaşmak istemiyoruz, link üzerinden paylaştığımız fotoğrafın psikolojik sorunlara yol açabileceğini unutmayın,..  ⇒ seferihisarhaber.com +16⇐

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.