Bugün Sevimli Dostların Günü

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Seferihisar İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Bakım Evi’nde kutlandı. Kutlamaya, Seferihisar Özel Çözüm Temel Lisesi öğrencileri ve hayvanseverler katıldı.

 

Her yıl 4 Ekim günü kutlanan Hayvan Hakları Günü, Türkiye’nin örnek gösterilen Seferihisar İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Yuvası’nda adeta bayram havasında kutlandı.

 

Barınakta bulunan yaklaşık 200 sokak hayvanı vatandaşlar tarafından ziyaret edildi ve mama yardımı yapıldı. Sokak hayvanlarıyla teker teker ilgilenen vatandaşlar, onları gezdirdi ve getirdikleri mamalarla elleriyle besledi.

 

Hayvan Hakları Günü ile ilgili bir açıklama yapan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer; “Türkiye’nin en donanımlı yuvasına sahibiz ve bu yuvayı hayvansever vatandaşlarımızla birlikte tamamlamayı başardık. Şimdi de yine vatandaşlarımızın desteğiyle bu yuvayı ayakta tutmaya devam ediyoruz. Onların sayesinde Seferihisar Belediyesi’nin gücünün çok üstünde bir yuvaya sahibiz. Böylelikle sokak hayvanlarının bakımını, tedavilerini yapıyor, sağlıklı koşullarda yaşama imkanları sunabiliyoruz. Tüm destekçilere çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

dsc_9718 dsc_9732 dsc_9734-kopya dsc_9750 dsc_9755 dsc_9762

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.