Binler İftar Sofrasında Buluştu

Seferihisar Belediyesi tarafından Ramazan ayının son günü nedeniyle Seferihisar Atatürk caddesinde üç bin kişilik iftar sofrası kuruldu.

Atatürk Caddesi trafiğe kapatılarak 4 farklı bölgede yemek dağıtımı yapıldı. Seferihisar merkez camisi olan Ulu Camii İmamı Zafer Tekcan’ın duaları eşliğinde iftar açıldı.

Seferihisar Belediyesi ve hayırsever vatandaşların desteğiyle bir ay boyunca belediye kültür merkezinde kurulan iftar sofralarının sonuncusunda, Şef Pelin Taneli Kadıoğlu ve Nevizade ekibinin ilahi içerikli konseri gerçekleşti.
Binlerce kişinin katıldığı iftara Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Kani Beko, Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak ve Cumhuriyet Halk Partisi Meclis üyeleri katıldı.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Bir Ramazan ayını daha hoş hatıralarla geride bıraktık. İmece kültürünün, hoşgörünün en güzel örneklerini verdik. 11 ayda olduğu gibi, komşumuz açken tok yatmadık. Seferihisarlı ezelden beri paylaşır. Bilir ki, ekmek paylaştıkça büyür. Ekmeğini bölüşen, gönül soframıza ortak olan herkesten Allah razı olsun!
Maalesef bayrama biraz buruk giriyoruz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Bayramda yola çıkacak kardeşlerime de buradan bir kez daha seslenmek istiyorum. Ailenizle yola çıkacaksınız. Ne olur, 5 dakika geç gidin ama sağ salim gidin. Her bayram acı bilanço haberleri hepimizin içini burkuyor. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. Bayramınız mübarek olsun“ dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.