Başkan Soyer’e Üstün Hizmet Ödülü

Uluslararası Rotary 2440.Bölge 20.Rotaract Konferansı Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’i Üstün Meslek Hizmet Ödülü’ne layık gördü.

 

Uluslararası Rotary 2440.Bölge 20.Rotaract Konferansı “Üstün Meslek Hizmet Ödülleri Gecesi”, Seferihisar Sığacık Eforya Oteli’nde yoğun bir gençlik kitlesinin katılımıyla gerçekleşti.

 

Meslek Hizmet Ödülleri töreninde Soma’da şehit olan maden işçileri ve Gezi direnişçileri için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan gecede Eski Devlet Bakanı Işılay Saygın, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Milletvekili Mustafa Balbay, İşadamı Lucien Arkas , gazeteci-yazar Yaşar Aksoy, ünlü oyuncu Yılmaz Tüzün, modacı Barbaros Şansal, senarist yönetmen Filiz Alpgezmen, Pınar Karşıyaka Erkek Basketbol Takımı, Konak Belediyesi Kadın Futbol Takımı, Sokak Çocuklarını Koruma Derneği, Gazeteci Ayçe Dikmen, Ege Üniversitesi Televizyonu kurucusu Prof.Dr. Fazıl Apaydın ve Opera Sanatçısı Birgül Su Ariç ödüle layık görülen isimler oldu.

 

SOYER; “ÖDÜLÜ GEZİ GENÇLERİ ADINA ALIYORUM

Ödülü 2440. bölge sorumlusu İsmail Rodoplu’nun elinden alan Başkan Soyer; “Öyle seçkin bir topluluğu Seferihisar’da misafir etmek onur verici. Her ödül aslında bir ihtarnamedir. Çünkü omuzlarınızda taşımanız gereken ve ona layık olmanız gereken bir çıta koyar. Ben sizleri mahcup etmemeye çalışacağım. Bu çağ öyle bir çağ ki duyguları, heyecanları ve özgürlükleri yok ediyor. Bundan tam 1 yıl önce vicdanlarını korumak istedikleri, özgürlüklerini korumak istedikleri  için hayatlarını veren gezi gençleri için ve onların anlarını yaşatmak için bu ödülü kabul ediyorum “ dedi.

 

DSC_2363 DSC_2374 DSC_2385 DSC_2392 (1)

 

 

 


 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.