Alaybey-Seferihisar Dostça 1-1

Ata Albayrak Ege Bölgesi Masterler ligi C gurubu 8.hafta karşılaşmasında Seferihisar Masterler ile Alaybey Masterler arasında oynan karşılaşma 1-1 sona erdi.

İzzet Gül stadında oynanan maçın ilk dakikaları Seferihisar masterlerın üstünlüğünde geçildi. Alaybey kalesinde ilk dakikalardan beri etkili olan Seferihisar Masterler aradığı golü Tarık Karamanın ceza alanına yaptığı ortada Evrim Ataman’ın vuruşu ile buldu. 1-0
Golden sonra Seferihisar masterlar ikinci gol için rakibinin üzerine gitti. Bu dakikalarda Evrim Ataman ve Tarık Karaman’la pozisyonlar yakalayan Seferihisar ikinci golü bulamadı. Alaybey Masterler uzun toplarla pozisyonlar yakalarken aradığı golü korner atışında buldu. Korner atışı sonrası Seferihisar ceza alanı içinde oluşan karambolde topu kontrol eden Ersoy Ergül düzgün bir vuruşla golü buldu. 1-1

İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarı yine üstün olan taraf Seferihisar masterler olsa da ikinci yarının başında pozisyonları bulan Alaybey masterler oldu. Seferihisar kalecisi Ahmet Atar çok net iki pozisyonda yaptığı müdahalelerle Alaybey Masterlera gol şansı vermedi.
Maçın kontrolünü bırakmayan Seferihisar Masterler maçın son dakikalarında önce Tolga Öder, ardından Ali Karagöl ile bulduğu iki net fırsattan da yararlanamadı. Maç 1-1 sona erdi.

alaybey foto IMG_5265 IMG_5266

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.