Akkum’da daha fazla kum

Seferihisar’ın mavi bayraklı Akkum Plajı her yıl olduğu gibi tatilcilerin ve Seferihisarlıların gözdesi oldu.

Her gün binlerce insanı eşsiz kumsalı ve manzarasıyla misafir eden Akkum Plajı’nda bakım onarım ve temizlik çalışmaları sürüyor.

Seferihisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından projesi çizilen ve çalışmalarına covid – 19 salgını dolayısıyla geç başlanan Akkum Plajı’nda ekipler plajın kumsal alanını genişleterek vatandaşların hem sosyal mesafeye uygun hem de daha fazla vatandaşın yararlanabileceği bir çalışma yapıyor.

Ayrıca TSE standartlarına uygun engelli wc, duş ve soyunma kabinleri yenilenerek 35 adet iğde ve dut ağacı dikildi.

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Seferihisar’a en iyi hizmeti verebilmek amacıyla çalışmalarımız Akkum’da sürüyor, plajı kullanacak vatandaşlarımız daha çok kum ve ağaç bulacaklar. Yaz aylarında doluluk açısından en yoğun plajımız burası oluyor. Akkum’da yaptığımız çalışma ile bu yoğunluğu biraz daha azaltarak insanların gönül rahatlığı ile sosyal mesafeye de uygun olarak keyifli vakit geçirmelerini sağlamak istiyoruz“ dedi.

Akkum’da daha fazla kum


Akkum’da daha fazla kum

Akkum’da daha fazla kum
Akkum’da daha fazla kum
pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.