Ak Partiye 3. Dalga Operasyonu

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yolsuzluk soruşturmasının 3. dalgası için düğmeye basıldığı iddia edildi. Alınan bilgilere göre, adli kolluk görevi yerine getirmedi.

Radikal’in haberine göre, Savcılık operasyon için İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube’sine operasyon talimatı verdi. Ancak gelen bilgilere göre Organize Şube polisleri, savcılığın talimatına direndi ve operasyon için harekete geçmedi. Operasyonun Beyoğlu Belediyesi imar yolsuzlukları ile ilgili olduğu iddia ediliyor.

KİMLER İÇİN GÖZALTI KARARI VAR

Ulusal Kanal’dan Özer Sürmeli’nin haberine göre; memur suçları kapsamında yürütülen soruşturmada İstanbul İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda isim için gözaltı kararı olduğu ifade ediliyor.

Cihan Haber Ajansı’nda yer alan habere göre, soruşturmayı memur suçlarına bakan savcı İbrahim Baytekin’in yürüttüğü öğrenildi.

Star gazetesinin haberine göre ise; Emniyet savcı hakkında “siz belgesiz gözaltına alın sonra işlem yaparız” dediği iddiası ile suç duyurusunda bulundu.

Odatv.com web sitesinden alınmıştır.. 

 

 

joker-operasyonunda-3-uncu-dalga-10-gozalti-5500118_9576_o

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.