İlk Aday Belli Oldu

157_1

 

Aday adaylığı için Seferihisar’da ilk başvuru yarın yapılıyor.

CHP ve MHP’de sessizlik sürerken ilk hamle Ak Partiden geldi. Ak parti ilçe başkanı Ümit Cingöz’ün 1 Kasım günü Ak parti il başkanlığına başvuru dosyasını teslim edeceği öğrenildi.

Ümit Cingöz’ün dosyayı teslim edip aday adaylığı başvurusu yapmaya 100 araçlık bir konvoyla gitmek istediği ancak il başkanlığının konvoyu Seferihisar’da yapın, sakin bir adaylık başvurusu olsun dediği ve bu yönde fikir beyan ettiği belirtildi.

Konuyla ilgili telefonla görüştüğümüz Ümit Cingöz şunları söyledi: 12 yıldır partimin her kademesinde görev aldım. Çalışma arkadaşlarımdan ve vatandaştan gelen aday ol taleplerini görmezden gelmek olmazdı. Bu ilçeye daha iyi şeyler yapabileceğime inandığım için Ak Partiden Seferihisar belediye başkanlığı seçimlerine aday adayı oldum. Ben yarın başvurumu yaparak parti tüzüğü gereği üzerime düşeni yapıyorum ve umarım hakkımda hayırlısı olur. Ak parti Seferihisar’dan çıkacak başka aday adayı var mı bilmiyorum. Bize veya il yönetimine gelen bir başvuru yok. Olursa da şimdiden kendilerine başarılar diliyorum.

 

haberteos.com web sitesinden alınmıştır..

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.