41 Kere Maşallah

Seferihisar Belediyesi Sosyal Belediyecilik hizmetleri kapsamında 4. kez Sünnet Şöleni gerçekleştirildi. Şölen kapsamında 41 çocuk sünnet ettirildi. Çocukların sünnetleri, kıyafet ve sünnet düğünü harcamaları hayırseverler tarafından karşılandı.

Seferihisar Belediyesi Düğün Salonu’nda Belediye Halk Oyunları Ekibinin zeybek gösterisi ile başlayan sünnet düğününde Seferihisar Belediye Başkan Vekili Sinem Koç Karaman, Belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri sünnet olan çocuklara birer gram altın taktı.

Başkan Vekili Sinem Koç Karaman “Değerli misafirlerimiz, bu güzel bayram akşamına hoş geldiniz. Çocuklarınızı bize emanet ettiğiniz ve bunu bayram havasında kutlamamıza vesile olduğunuz için hepinize tek tek teşekkür ediyoruz. Dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz bu şöleni gelenek haline getirdik, inşallah Seferihisar’da daha çok çocukla bu sünnetleri birlikte kutlarız” dedi.

Her yıl geleneksel olarak Seferihisar Belediyesi ve hayırsever vatandaşlar tarafından yapılan Sünnet Şöleni büyük bir coşkuyla gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.