2. Teos Masterlar Kupası Sahibini Buldu

Seferihisar Masterlar ve Alaybey Masterlar tarafından düzenlenene 2.Teos Masterlar Futbol Turnuvasının kazananı Foça Masterlar oldu.
Seferihisar İzzet Gül Stadyumu ve Gümüldür Futbol sahasında 23 Nisan Perşembe günü başlayan turnuva 8 takım ve 180 sporcu ile yapıldı.
Seferihisar Master Futbol Derneği ve Alaybey Masterlar öncülüğünde, Seferihisar Belediyesi, Menderes Belediyesi, Teos Marina, Kechesse, Euphoria Otel sponsorluğunda gerçekleşen turnuvada yarı finale kalan Kıbrıs Batmazoğlu Masterlar, Manavgat Masterlar, Foça ve Afyon Zafer Masterlar arasında finalde tekrar karşılaşan Afyon Zafer Masterlar ile Foça Masterlar arasında geçen final maçını 5-4 Foça Masterlar kazanarak kupanın sahibi oldu.
 Aydın Spor Masterlar oyuncularının konuk olarak katıldığı 2. Teos Masterlar Futbol Turnuvasında Özel Teos kupası için takımların verdiği oylar Seferihisar Masterlar ve Alaybey Masterlar adına eşit olunca dernek başkanları Evrim Ataman ile Ersoy Ergül kupayı ikiye bölerek paylaşmaya karar verdi.
IMG-20150426-WA0004  IMG-20150426-WA0003
IMG-20150426-WA0001
pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.