Tepecik Muhtarlığı öğrenciler için açık olacak

Seferihisar Tepecik Mahallesi Muhtarı Azat Aktaş uzaktan eğitim görmek zorunda olan ve evlerinde internet yada bilgisayar bulunmayan mahallesinde ikamet eden öğrenciler için muhtarlık kapılarını açtı. 

Ülkemizi etkisi altına alan korana virüsüne tedbir amaçlı okulların belirsiz bir süre tatil edilmesinin ardından uzaktan eğitime başlayan öğrencilerin çoğu maddi yetersizlik sonucu eğitimden uzak kaldı. 

Tepecik Mahallesi’nde internet ve bilgisayar imkanı olmayan ve uzaktan eğitim almak isteyen öğrenciler Muhtar Azat Aktaş’dan yardım istedi. Azat Aktaş muhtarlık binasına uzaktan eğitim almaları için aynı anda sadece 3 öğrencinin kullanması için tahsis etti.

Kapılar akşam 21.00’e kadar açık

Tepecik mahallesi muhtarı Azat Aktaş” mahallemde ihtiyacı olan öğrencilerin eğitime ulaşması için muhtarlık ofisim sabah 9 akşam 21 saatleri arası açık olacak” diyerek sosyal medyada duyurusunu yaptı. 

işte o mesaj,  
Sevgili öğrenci kardeşlerimiz corona vürisünden dolayı okulların tatile girmesi,siz değerli kardeşlerimizin internete rahatça erişmesi ve ders çalışması İçin (aynı anda 3 kişiden fazla olmamak şartıyla) muhtarlığımızı sizlere (bilgisayarımızı ve internetimizi )Temin etmiş bulunmaktayız. Rahatça gelip derslerinizi çalışabilirsiniz sabah 9 akşam 21.00 a kadar sizin için müsaittir. Bekliyoruz sizi ders çalışmaya meyveli sütünüz bizden ☺️ siz ve sizin geleceğiniz bizim için önemli.

  

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.